22 Temmuz 2016 Cuma

20-Güncel mobil uygulamalar

1-Gradecam:
Bu uygulama bir optik okuyucudur. Optik form ile yapılan testlerin sonuçları uygulamaya okutulur ve uygulama yanlışları hesaplayarak puanlamayı öğrenci isimleriyle hazır hale getirir. Sadece gerekli bilgiler girilmeli ve optik form istenildiği gibi doldurulmalıdır. Eğitimde sınav yaptıktan sonra tek tek okuyup doğru-yanlış olarak işaretlemek yerine bu program sayesinde yalnızca sınav kağıtlarının optik kısımları okutulup zamandan tasarruf edilebilir. Aynı zamanda test sonuçlarının güvenirliği artırılmış olur.
Siteye ulaşmak için tıklayınız.

2-Evernote:

Bu uygulama bir tür not tutma, not saklama uygulamasıdır. Diğer not tutma uygulamalarından farkı fotoğraf çekip üzerine yazabilme, internet sitelerinde beğenilen sayfaları tutma, kitabınızın beğendiğiniz kısımlarını çekip saklama gibi birçok özelliği içinde bulundurur. Kişiye sağladığı kolaylık en çok da bir yazıyı internette dolaşırken görüp okumaya fırsatınız yoksa o sayfayı evernote ile tutup reklamlardan ayrılmış şekilde daha sonra okuyabilirsiniz. Hatırlatıcı ve istediğiniz bir yazının üzerine not alma gibi özellikleri de içinde bulunduruyor.
Siteye ulaşmak için tıklayınız.


3-Dropbox:
Bu uygulama birden fazla cihazla eşleme yaparak çalışma hayatınızı kolaylaştırmaya yarar.Aynı zamanda yaptığınız işleri başkalarıyla da paylaşmaya yarayan ortak kullanıma açık bir uygulamadır. Belli bir alana kadar ücretsiz kullanılabilir. İstenilen dosya yüklenir ya da sürüklenerek yükleme yapılabilir. Eğitimde öğrenciler bir çalışmayı ortak olarak aralarında paylaşıp değişiklik yapabilirler. Böylelikle öğrenciler ödev yapmaya teşvik edilebilir. Yine kağıt külfetinden hem öğrencileri hem de öğretmenleri kurtarır.
Siteye ulaşmak için tıklayınız.



4-iTunes:

Apple in bir uygulaması olup eğlence odaklı bir uygulamadır.Bu uygulamayı bilgisayarınıza indirip kullanabilirsiniz. Sadece Apple sahibi olmak gerekli değil diğer uyumlu bilgisayarlara da yüklenebilir. Uygulama ile müzik dinleyebilir hatta indirebilir, eğlenceli videolar izleyebilirsiniz. Aynı zamanda oyunlar oynayarak bu oyunları yine indirebilirsiniz.
Siteye ulaşmak için tıklayınız.






Uygulama anasayfası






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder